Kolonne Null Cuvée Blanc N°01 Prickelnd - Alcoholvrij
De sprankeling van deze betoverende, droge alcoholvrije mousserende wijn schittert in het glas. Dit is een echte kwaliteitswijn uit de regio Kaiserstuhl, waar de beste Bourgognewijnen van Duitsland geproduceerd worden. Deze lichtvoetige en tegelijkertijd complexe alcoholvrije wijn heeft heerlijke expressieve aroma's van nectarine, wijngaardperzik, Nashi peer en Mirabelle pruim, afgerond door citrusnuances en een vleugje brioche. De elegante zuren worden in evenwicht gehouden door een delicaat romige, fijn bubbelende textuur.
Deze alcoholvrije Kolonne Null Cuvée Blanc wordt gebotteld met uitzonderlijk weinig restsuiker. De mousserende wijn heeft een lange afdronk en dan komen opnieuw tonen van peer en wijngaardperzik naar voren.
Perfect als aperitiefwijn, bij vis en zeevruchten, bijvoorbeeld een kokos-limoen viscurry of een omelet met zalm en venkel, of bij frisse & romige desserts zoals panna cotta met rode vruchten. Deze wijn kan het best goed gekoeld op 6 - 8°C worden geserveerd.
- Koop 6 voor €12.34 p.st. en bespaar 5%
- Koop 12 voor €11.69 p.st. en bespaar 10%
Druivensoort: | Blend |
Smaak: | Citrus, Perzik & Peer |
Zoetheid: | Droog |
Energie / 100ml: | 18 Kcal / 76 Kj |
Serveertemperatuur: | 7 °C |
Flesinhoud: | 75 cl |
De sprankeling van deze betoverende, droge alcoholvrije mousserende wijn schittert in het glas. Dit is een echte kwaliteitswijn uit de regio Kaiserstuhl, waar de beste Bourgognewijnen van Duitsland geproduceerd worden. Deze lichtvoetige en tegelijkertijd complexe alcoholvrije wijn heeft heerlijke expressieve aroma's van nectarine, wijngaardperzik, Nashi peer en Mirabelle pruim, afgerond door citrusnuances en een vleugje brioche. De elegante zuren worden in evenwicht gehouden door een delicaat romige, fijn bubbelende textuur.
Deze alcoholvrije Kolonne Null Cuvée Blanc wordt gebotteld met uitzonderlijk weinig restsuiker. De mousserende wijn heeft een lange afdronk en dan komen opnieuw tonen van peer en wijngaardperzik naar voren.
Perfect als aperitiefwijn, bij vis en zeevruchten, bijvoorbeeld een kokos-limoen viscurry of een omelet met zalm en venkel, of bij frisse & romige desserts zoals panna cotta met rode vruchten. Deze wijn kan het best goed gekoeld op 6 - 8°C worden geserveerd.