Kolonne Null Rosé - Alcoholvrij
De lichtvoetige alcoholvrije roséwijn van Kolonne Null vult het glas met een heldere, bleekroze rosé. Deze rosé is een cuvée, van de druivensoorten Blauer Portugieser, Merlot en Silvaner, afkomstig uit Duitsland. De wijn karakteriseert zich door fijne vanille- en beukenhouttoetsen en biedt heerlijk expressieve aroma's van pruim, zwarte bes, kersen, afgerond met andere fruitige nuances van aardbeien en frambozen.
Dit is een echte alcoholvrije kwaliteitswijn en deze Duitse wijn betovert met al zijn droogheid en met de fijnste balans. De wijn wordt gebotteld met slechts 2,9 gram restsuiker. Veel restsuiker is absoluut niet noodzakelijk voor het aroma. Deze lichte en veelzijdige rosé verrast!
Geniet optimaal van deze alcoholvrije rosé uit Duitsland en serveer hem op 5 - 7°C. Bijzonder geschikt bij antipasti, gegrilde groenten met vis, verfijnde pastagerechten, seafood of bij panna cotta en desserts met noten.
- Koop 6 voor €10.44 p.st. en bespaar 5%
- Koop 12 voor €9.89 p.st. en bespaar 10%
Druivensoort: | Blend |
Smaak: | Fruitig |
Zoetheid: | Droog |
Energie / 100ml: | 19 Kcal / 81 Kj |
Serveertemperatuur: | 16 °C |
Flesinhoud: | 75 cl |
De lichtvoetige alcoholvrije roséwijn van Kolonne Null vult het glas met een heldere, bleekroze rosé. Deze rosé is een cuvée, van de druivensoorten Blauer Portugieser, Merlot en Silvaner, afkomstig uit Duitsland. De wijn karakteriseert zich door fijne vanille- en beukenhouttoetsen en biedt heerlijk expressieve aroma's van pruim, zwarte bes, kersen, afgerond met andere fruitige nuances van aardbeien en frambozen.
Dit is een echte alcoholvrije kwaliteitswijn en deze Duitse wijn betovert met al zijn droogheid en met de fijnste balans. De wijn wordt gebotteld met slechts 2,9 gram restsuiker. Veel restsuiker is absoluut niet noodzakelijk voor het aroma. Deze lichte en veelzijdige rosé verrast!
Geniet optimaal van deze alcoholvrije rosé uit Duitsland en serveer hem op 5 - 7°C. Bijzonder geschikt bij antipasti, gegrilde groenten met vis, verfijnde pastagerechten, seafood of bij panna cotta en desserts met noten.